Op 8 maart 2023 mochten er ca. 60 leden van KBO Reeshof een bezoekje brengen aan het nieuwe Stadhuis van Tilburg.

Na de ontvangst met koffie en een lekker koek kregen we uitleg over de Raadzaal, hoe de Gemeenteraad is onderverdeeld qua politieke partijen en wat er zoal in de Raad gedaan en besproken wordt. Daarna werden er drie groepen gevormd. Met uitleg van de drie begeleiders kregen we een kijkje in het Paleisraadhuis, op de 1e verdieping (bestuursvleugel), de 2e verdieping (Griffie) en de 9e verdieping (Fier in Top) vanwaar we een prachtig uitzicht kregen over een besneeuwd Tilburg. 

Een leuke en interessante ervaring en vooral een mooie gelegenheid om eens te zien waar onze Gemeenteraad zich mee bezig houdt.

Omdat er veel aanmeldingen zijn geweest voor deze rondleiding heeft KBO Reeshof besloten nog een tweede rondleiding te organiseren. Deze gaat plaatsvinden op dinsdag 25 april 2023 om 10.00 uur. Lijkt het je na het zien van deze foto’s ook leuk om dit mee te maken? Laat het dan even weten aan Henk van Tilborg 06-53648374 of mail naar henkvantilborg@live.nl (zie ook de aankondiging in de nieuwsbrief van april 2023)

Let op: vol = vol