31 juli 2023

Heyhoef Cinema: Gianni e le Donne

Heyhoef Cinema, augustus 2023

Op zoek naar een avondje in Italiaanse sfeer ?

Kom dan op donderdagavond 24 augustus aanstaande naar de tuin van Giardino D’Italia – een Italiaans restaurant in de Reeshof – waar Heyhoef Cinema de vrolijke Italiaanse film “Gianni e le Donne” vertoont.

Gianni is een modelman voor zijn vrouw, zijn kinderen en eigenlijk iedereen om hem heen. Nu hij met pensioen is, vult hij zijn dagen vooral met boodschappen doen, het uitlaten van zijn hond en het betalen van zijn rekeningen, onder streng toezicht van zijn vrouw.
Hij voelt zich niet ongelukkig, maar dan duikt zijn oude vriend Alfonso op met een nieuwe vlam, die aanzienlijk jonger is. En hij is niet de enige, want veel leeftijdgenoten van Gianni genieten op dezelfde manier van een tweede jeugd. Zélfs de oude Maurizio (die altijd in een trainingspak rondloopt) heeft een jongere maîtresse. En dus besluit Alfonso dat het tijd is om ook Gianni’s liefdesleven nieuw leven in te blazen, maar dat klinkt gemakkelijker dan het is.

“Gianni e le Donne” begint om 21:30 uur en is gratis toegankelijk. Vooraf reserveren is niet nodig !

Voorafgaand aan de film kan er uiteraard heerlijk Italiaans worden gegeten bij Giardino D’Italia. Voor deze avond zal een mooi geprijsd menu-tje worden samengesteld. Hiervoor dienen gasten wél vooraf te reserveren bij het restaurant.

Giardino D’Italia is gevestigd aan de Huibevendreef 22, 5043 EW TILBURG.

Ci vediamo il 24 agosto !

Heyhoef Cinema